One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
back2school

10% korting met code: SCHOOL

Op alle GPS-horloges voor kinderen. Geldig van 14-augustus t/m 22 september! 

De leukste doe-tips voor onderweg!
Marketing
25/07/2024

De leukste doe-tips voor onderweg!

De leukste doe-tips voor onderweg  met de auto naar je bestemming!

Ga jij met de auto op vakantie? Dan is onze vraag, hoe vermaak jij je kinderen onderweg.  Samen met het gezin met de auto op vakantie dat is toch eigenlijk supergezellig? Kinderen hebben alleen soms wel even wat beweging nodig, hun energie kwijt. Wij hebben de leukste vakantie tips voor onderweg op een rijtje gezet.

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je voorbereid op weg gaat.

Ga je een lange autorit tegemoet? Start dan met een goede voorbereiding. Laat je kind(eren) weten dat het een lange reis wordt, zo weten ze waar ze aan toe zijn.

Maak het onderweg leuk door een tas te maken met kleine cadeautjes. Denk bij een klein cadeautje bijvoorbeeld aan een stickerboekje, kleurboekje met kleurtjes, knuffels, snoepjes ect. Bij elke landsgrens die jullie bereiken kun je een cadeautje geven of elke keer na een bepaald aantal kilometers. Het is natuurlijk leuk om een cadeautje te ontvangen en zo kunnen je kinderen zich weer even vermaken.

Beschikken jullie over een tablet, dan is het ook leuk om films te kijken onderweg! Download meerdere films of zorg dat je databundel het toe laat om te kunnen streamen zodat je kids onderweg film kunnen kijken. Zorg wel dat deze is opgeladen! Wat kinderen ook altijd leuk vinden om te doen is een autobingo. Ga online opzoek of bedenk een creatieve en leuke autobingo. Een gele auto gezien en staat deze op de bingokaart, afstrepen maar! 

Ook niet geheel onbelangrijk, zorg dat jullie GPS horloges zijn opgeladen, of laad ze onderweg op met de handige dockingstation.

Leuke tips voor onderweg in de auto.

Zodra je onderweg bent met een tas cadeautjes en een opgeladen tablet is het van belang de kids lekker bezig te houden.

Houden jullie van muziek, dan kunnen jullie altijd de leukste liedjes opzetten en mee te zingen. Zorg voor een leuke lijst met liedjes hebt die iedereen mee kan zingen.

Je kan natuurlijk niet heel de rit alleen maar zingen. Ontspanning is ook belangrijk voor de kids. Zet een leuke film voor ze aan, daar worden ze lekker rustig van. Ook wel even lekker voor de ouders.

Het is ook altijd leuk om je kinderen een beetje van de taal mee te geven van het land waar jullie naartoe gaan op vakantie. Leer een aantal simpele woordjes zoals hallo, dag, eetsmakelijk, dankjewel, goedemorgen en goedenavond.

Met kinderen is het handig om regelmatig even te stoppen. Laat ze even rond rennen, zo kunnen ze even hun energie kwijt. Dus niet alleen even plassen en weer door, maar laat ze even spelen.

Neem genoeg te eten en drinken mee en ga in plaats van naar een wegrestaurant lekker picknicken in het gras. Een stuk beter om met je kinderen te doen, die kunnen dan even hun eigen gang gaan.

Conclusie

Als je samen met het gezin een lange autorit tegemoet gaat is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Zorg voor voldoende vermaak in de auto zoals spelletjes, een filmpje kijken of meezingen met de muziek. Af en toe een wat langere tussenstop is ook zeker een aanrader voor een lange rit met kinderen.

9.2

176 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan