One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
De Back2school checklist!
Marketing
08/08/2024

De Back2school checklist!

De zomervakantie zit er bijna op en dat betekent dat het tijd is om de kids voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Voor zowel ouders als kinderen is het belangrijk om goed uitgerust en voorbereid aan het nieuwe jaar te beginnen. Wij hebben hier een uitgebreide checklist om ervoor te zorgen dat je niets vergeet!

Wat heeft je kind nodig op zijn eerste schooldag?

Schooltas

Wat echt niet mag ontbreken is een schooltas! Zonder rugtas kunnen de kinderen ook niets meenemen. Kies voor een comfortabele rugtas met voldoende opbergruimte voor een lunchtrommel en een drinkbeker. Geef de rugzak een herkenbaar naamlabeltje mee, zo komt je kind niet met de verkeerde rugtas thuis!

Goed gevulde lunchtrommel

Een goede en gezonde lunch is belangrijk voor de energie en concentratie van je kind tijdens een schooldag. Kies voor een stevig goed gevulde lunchtrommel die eenvoudig is schoon te maken. Hier wat tips voor een voedzame maaltijd!

  • Volkorenbroodjes met gezond beleg zoals kaas, kipfilet, hummus!
  • Groentesnacks zoals komkommer, paprika en worteltjes.
  • Wat zuivel zoals melk of yoghurt.

Een drinkbeker

Hydratatie is net zo belangrijk als voeding. Geef je kind een drinkbeker mee die lekvrij is en makkelijk te openen en sluiten voor de kleine handjes. Vul de drinkbeker naar wens!

Fruit snacks!

Geef als tussendoortje een stuk fruit mee. Dit houdt je kind alert en vol energie. Appels, bananen of mandarijnen zijn gemakkelijk mee te nemen en op school te eten.

Gymtas

Voor de gymlessen heeft je kind een apart gymtas nodig. Wat stop je hierin? Sportkleding (T-shirt, korte broek, legging of sportbroek), sportschoenen die geschikt zijn voor binnen en eventueel een handdoekje en een flesje water.

Om te voorkomen dat spullen kwijtraken of er verwarring ontstaat i het handig om alles te labelen of stickeren met de naam van je kind.  Maak gebruik van watervaste labels of markeerstiften. Dit geldt voor kleding, gymkleding, rugtas, lunchtrommel en drinkbeker!

Het GPS horloge voor kinderen

Voor kinderen die alleen naar school gaan, lopend of op de fiets kan een GPS horloge voor kinderen een geruststellende oplossing zijn. De horloges zijn uitgerust met een GPS tracker waardoor je altijd kunt zien of je kind veilig op school is aangekomen. Gaan ze na school spelen bij een vriendje of vriendinnetje kunnen ze hun ouders altijd even bellen of een spraakberichtje sturen.

Schoolmodus

Onze schoolmodus zorgt ervoor dat het horloge tijdens de ingestelde schooluren Dit betekent dat alleen de basisfuncties zoals tijdweergave beschikbaar zijn, terwijl andere functies zoals het bellen en videobellen zijn uitgeschakeld. Zo kunnen de kinderen zich concentreren op school en voorkomt dit afleiding. De tijden instellen doe je eenvoudig via de app.

9.2

176 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan