One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Veilig en zelfstandig naar school
Marketing
15/08/2024

Veilig en zelfstandig naar school

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Voor veel kinderen en ouders is dit een spannende tijd. Misschien gaat jouw kind voor het eerst alleen naar school fietsen. Met een GPS-horloge van one2track hoef je je geen zorgen te maken. Het GPS-horloge geeft jou als ouder een gerust gevoel. Via de one2track app kun je de real-time locatie volgen van het toestel.

Hoe het werkt, dat leggen we je graag uit.

Het GPS-horloge lijkt op een gewoon horloge, maar het kan veel meer. Het belangrijkste is dat het laat zien waar je kind is. Op je telefoon kun je via de one2track-app kijken of je kind veilig op school is aangekomen. Ben je een keertje laat? Geen probleem, je kunt gewoon een berichtje sturen of even bellen via het horloge.

Handige functies voor school

  1. Schoolmodus; Een slimme functie van het one2track GPS-horloge is de schoolmodus. Via de app stel je de stilte tijden in. Tijdens deze uren staat het horloge op stil. Je kind kan dan alleen de tijd zien. Andere functies zoals; berichtjes sturen of bellen, werken dan niet. Zo wordt je kind niet afgeleid tijdens de les! Ook heel fijn voor de leerkracht!
  2. Veilige zones instellen; In de app kun je veilige zones instellen zoals school, bij opa en oma of de sportclub. Wanneer je kind een veilige zone verlaat of binnenkomt ontvang je een melding in de one2track-app. Zo blijf je op de hoogte wanneer je kind op school is aangekomen. Ook krijg je een melding wanneer je kind de zone verlaat. Handig om te weten wanneer je kind onderweg naar huis is!
  3. Alléén op de fiets naar school. In de one2track-app kun je zien waar je kind fietst. Zo weet je zeker dat alles goed gaat. Staat het GPS-horloge onverwacht lang stil? Dan kun je eenvoudig het GPS-horloge bellen om te checken of alles in orde is. Met de SOS-knop kan je kind vragen om directe hulp. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij is gevallen of een lekke band heeft.
  4. Makkelijk contact houden. Heeft je kind je nodig? Met het kinderhorloge kan je kind altijd bellen, een spraakberichtje sturen of de SOS-knop gebruiken. Dit werkt ook andersom. Jij kunt je kind altijd bereiken. Get is net alsof je kind een telefoon bij zich heeft, maar dan om zijn pols in de vorm van een horloge dat je niet kwijt kan raken.

Als tip! Voor het opbergen van het GPS-horloge, bekijk onze opbergetui. Eenvoudig op te bergen in de schooltas, bijvoorbeeld tijdens de gym.

Wat te doen als je laat bent met ophalen?

Het kan iedereen gebeuren: je bent een keertje te laat op het schoolplein. Vroeger zorgde dat misschien voor stress bij jou en je kind. Met een GPS-horloge stuur je een berichtje of bel via het horloge. Zo weet je kind dat hij of zij even moet wachten en geen zorgen hoeft te maken.

Privacy en veiligheid

Misschien vraag je je af of het wel veilig is om de locatie van je kind te volgen. Wij nemen privacy heel serieus. Alleen jij als ouder kunt zien waar je kind is. De gegevens worden veilig bewaard in ons datacentrum in Apeldoorn en niet gedeeld met anderen.

Groeien naar zelfstandigheid

Het GPS-horloge van one2track is meer dan een horloge. Het helpt je kind om stap voor stap zelfstandiger te worden. Je geeft je kind de ruimte alleen naar school te gaan, maar weet dat hij of zij altijd hulp kan vragen. En jij als ouder kunt je kind meer vrijheid geven, omdat je weet dat je altijd kunt checken of alles goed gaat.

9.2

176 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan